Гаранция на климатика

В Перфект Клима обръщаме изключително голямо внимание на гаранцията на климатиците, които предлагаме на своите клиенти. За нас гаранцията не е просто стикер върху кутията на климатика, а дългосрочен ангажимент.

Продължителността на гаранцията на вашия климатик зависи от марката производител и от редица правила и препоръки за използването на климатика, които ще намерите подробно описани във вашата гаранционна карта.

Колко години важи гаранцията далеч не е единствения важен гаранционен параметър, на който е добре да обърнете внимание, когато избирате и купувате климатик. Кой реално гарантира отстраняването на проблемите, къде ще се ремонтира климатика и колко време ще отнеме това, също са важни елементи на качественото гаранционно обслужване. Ние сме една от малкото фирми на пазара, които разполагат със собствена сервизна база, сертифицирана и оторизирана от производителите, чиито климатици продаваме. Нашият екип от сервизни техници и специалисти лично се грижи за гаранционното обслужване на всеки един климатик доставен и монтиран от Перфект Клима. Единствено по този начин можете да бъдете сигурни, че гаранцията на вашия климатик ще бъде обслужена и изпълнена до последния ден, в който е валидна.

Като комплимент към всички наши клиенти, ние се грижим и за профилактиката на вашия климатик. Нашият екип се свързва с всички собственици на климатици закупени от Перфект Клима, за да напомни за препоръчителната годишна профилактика, без значение дали ще изберете тя да бъде извършена от наш екип или не.