Монтаж

Правилното и съобразено с особеностите на помещението монтиране на климатика е много важно, тъй като основно от това зависи дали ще можете да използвате вашия климатик безпроблемно и пълноценно максимално дълго време. Монтажните екипи на Перфект Клима имат богат опит от хиляди монтирани климатици, от различен тип и при най-различни условия. Затова можете да разчитате, че ще получите професионална консултация за това къде и как е най-добре да бъде монтиран климатика ви, така че да оптимизирате работата му.

В рамките на услугата по монтаж, всички клиенти на Перфект Клима получават безплатен оглед на помещението и консултация относно избора на точното място и начин, по който да бъде монтирано избраното от вас климатично решение. За разлика от други фирми, ние винаги прозрачно и ясно анонсираме цената на монтажа и не задължаваме клиентите си да купуват и услугата по монтаж заедно със самия климатик. Тъй като държим да сме коректни, ние никога не включваме цената на монтажа в своите оферти и разчитаме, че клиентите ни се връщат при нас отново не заради обещанието за „безплатен монтаж”, а заради качеството на услугата и вниманието, което получават от нас.

Продължителността на гаранцията на вашия климатик зависи от марката производител и от редица правила и препоръки за използването на климатика, които ще намерите подробно описани във вашата гаранционна карта.

Колко години важи гаранцията далеч не е единствения важен гаранционен параметър, на който е добре да обърнете внимание, когато избирате и купувате климатик. Кой реално гарантира отстраняването на проблемите, къде ще се ремонтира климатика и колко време ще отнеме това, също са важни елементи на качественото гаранционно обслужване. Ние сме една от малкото фирми на пазара, които разполагат със собствена сервизна база, сертифицирана и оторизирана от производителите, чиито климатици продаваме. Нашият екип от сервизни техници и специалисти лично се грижи за гаранционното обслужване на всеки един климатик доставен и монтиран от Перфект Клима. Единствено по този начин можете да бъдете сигурни, че гаранцията на вашия климатик ще бъде обслужена и изпълнена до последния ден, в който е валидна.

Като комплимент към всички наши клиенти, ние се грижим и за профилактиката на вашия климатик. Нашият екип се свързва с всички собственици на климатици закупени от Перфект Клима, за да напомни за препоръчителната годишна профилактика, без значение дали ще изберете тя да бъде извършена от наш екип или не.